Gastvrij, comfortabel, aan het water

Vakantie of weekend(je) weg? Gastenverblijf het ‘Huisje bij de molen’. Het vakantiehuisje ‘Huisje bij de molen’ is vrijstaand en nabij het open water van de Franekervaart. Je hebt dus veel privacy.

Ons verblijf is gastvrij, dit betekent o.a:

dat wanneer je arriveert de bedden zijn opgemaakt. Ook zorgen wij er voor dat je meteen bij aankomst een kopje koffie of thee kunt zetten.

Inrichting Huisje bij de Molen

In de woonkamer vind je een ruime bank, twee comfortabele fauteuils en een grote eettafel. Er is een televisie en gratis wifi beschikbaar. De woonkamer heeft grote terrasdeuren die veel licht binnen laten. Om de warmte in de zomer buiten te laten is er een airco en de natuurlijke koelte van de bomen. Voor de koudere dagen is er naast de CV een pelletkachel die het huisje extra gezellig en comfortabel maakt.

In de keuken vind je alle faciliteiten; kookplaat, vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvak en al het benodigde serviesgoed en kookgerei is natuurlijk aanwezig. Aan de keukentafel is het gezellig tafelen met het uitzicht op de boomgaard.

Er is een luxe badkamer met ligbad en douche en een toilet. (Let wel: handdoeken zelf meenemen).

Boven is een slaapkamer met twee boxspring bedden (aan elkaar te koppelen en losstaand te gebruiken), inclusief linnen. De bedden zijn 2.20 m lang. Voor mensen die minder goed ter been zijn: de trap naar boven is wat steil.

Bekijk de inrichting foto’s.

Buitenleven aan het water

Vanaf het huisje directe mogelijkheid om te kanoën, roeien, fietsen, wandelen, schaatsen en vissen (vis-steiger, kano, roeiboot en motorbootje aanwezig). Naast het huisje is een boomgaard. De boomgaard biedt plek aan allerlei soorten vogels. Wilt u de hond meenemen? Graag van te voren overleggen.

Het huisje is vlakbij het dorpje Tirns en bij de gezellige stad Sneek. Lees hier meer over de omgeving.

Het bijzondere van deze plek is de rust, de Amerikaanse windmolen, de grote hoeveelheid ruimte in en om het huisje.