Omgeven met veel groene ruimte aan het water.

Behoefte aan een relaxweek(end)? Ons gastenverblijf ligt in een landelijke omgeving, vlak bij het Sneekermeer, de Waddenzee en het IJsselmeer.  Een plek waar je je hoofd kunt leegmaken. Op een paar meter afstand van de Franekervaart ligt het gastenverblijf erg landelijk. Met veel ruimte rondom het huisje is het geschikt voor vissers, roeiers, kanoërs, natuurliefhebbers, romantici en rustzoekers.  Met een fantastisch uitzicht!

Het huisje ligt 3 km van Sneek

Sneek is gelegen in Zuidwest-Friesland nabij het Sneekermeer en is onder andere bekend vanwege zijn grachtjes, de Waterpoort (symbool van de stad) en watersport (Sneekweek). Sneek is een van de Friese elf steden die wordt aangedaan door de Elfstedentocht.

Vanaf het huisje directe mogelijkheid om te kanoën, roeien, fietsen, wandelen, schaatsen en vissen (vissteiger, kano, roeiboot  en twee kayaks aanwezig). Er is een moestuin en naast het huisje een boomgaard. De boomgaard biedt plek aan allerlei soorten vogels.

Wil je de hond meenemen? Graag van te voren overleggen.

Het huisje is vlakbij het pittoreske dorpje Tirns. In de zeer nabije omgeving historische gronden: op 500m afstand  heeft een klooster gestaan. En.. het oudste bootje van Friesland, is min of meer toevallig gevonden bij onderzoek naar een verdwenen klooster. Lees meer

Het markante van dit huisje is de plek aan het (vis-, zwem)water, de Amerikaanse windmolen, de boomgaard en de grote hoeveelheid ruimte in èn om het huisje.

Reserveren?! Klik hier